HR EN

Search
Close this search box.

>>

Najava seminara za novinare “Umrežimo se – protiv korupcije!” / Announcement of the seminar for journalists “Let’s create a network – against corruption!”

Udruga za demokratsko društvo (UDD) organizira seminar za novinare “Umrežimo se – protiv korupcije!”, koji će se održati u Zagrebu, 12. i 13. lipnja 2015. u okviru istoimenog projekta.

Seminar se organizira s ciljem jačanja kapaciteta novinara na području transparentnosti, osobito vezano uz pravo na pristup informacijama, sukob interesa i javnu nabavu.

Projekt “Umrežimo se – protiv korupcije!” provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Pravnog fakulteta Split, Udruge Dobra i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu poboljšanja transparentnosti i otvorenosti javne uprave, osobito na lokalnoj razini, jačanja kapaciteta novinara u području transparentnosti te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog vladanja. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ovdje možete vidjeti program seminara.

Za prijavljene sudionike izvan Zagreba pokrivamo troškove puta i smještaja, a za sve prijavljene sudionike osigurana je prehrana. Prijavom na seminar sudionici se obvezuju do kraja godine objaviti rad tematski povezan sa seminarom.

Prijaviti se možete ispunjavanjem i slanjem prijavnice na e-adresu udd@zg.t-com.hr do srijede, 10. lipnja 2015. u 12 sati. Broj sudionika ograničen je na 20. Svi prijavljeni na vrijeme će dobiti informaciju je li njihova prijava prihvaćena, a sudionici će također dobiti i sve potrebne praktične informacije.

Prijavnica za seminar

>> Vijesti

>> Najave