HR EN

Search
Close this search box.

>>

Otvorene prijave za besplatne cikluse radionica o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova u Bosni i Hercegovini

UDD- Udruga za demokratsko društvo  u partnerstvu s Udrugom Dobra uz financijsku potporu Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske u okviru međunarodne razvojne suradnje organizira cikluse edukativnih seminara o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova u Bosni i Hercegoni i Crnoj Gori.

Prvi ciklus radionica organiziramo u Mostaru od 19.-20. ožujka 2022. godine i od 27.-30. travnja 2022., od 10 – 18 sati.   

Drugi ciklus radionica planiramo u Sarajevu tijekom mjeseca svibnja, a treći u listopadu u Kotoru, u Crnoj Gori. Sudionicima edukacija bit će u nastavku projekta omogućeno pružanjem individualnih potpora do kraja veljače 2023. godine.

Edukacija je namijenjena mladima, predstavnicima neprofitnog sektora, predstavnicima gradova i općina, akademske zajednice, mikro i srednjih poduzetnika. Iz svake organizacije/institucije/tvrtke mogu se prijaviti najviše 2 osobe.

Pozivamo zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na prvom ciklusu radionica u Mostaru prijavom na e-adresu: ured.udd@gmail.com, do ponedjeljka, 14. ožujka 2022. godine. Broj mjesta na radionici je ograničen, a kriterij odabira je redoslijed prijava. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, e-mail, naziv i kontakte organizacije/institucije/tvrtke/grada kojeg predstavljate. UDD će sve prijavljene obavijestiti o rezultatima na e-adresu navedenu u prijavnici u utorak, 15. ožujka 2022. godine, do 17 sati, a odabrane kandidate i kandidatkinje obavijestit će o lokaciji održavanja edukacije s ostalim praktičnim informacijama. Za vrijeme edukacije sudionici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera koje budu na snazi.   

#Zajednozarazvoj#

>> Vijesti

>> Najave