HR EN

Search
Close this search box.

>>

Poziv na dostavu ponuda

UDD – Udruga za demokratsko društvo poziva Vas da podnesete ponude za novinarske istraživačke priče u okviru projekta „Umrežimo se – protiv korupcije!“.

U privitku ovog poziva nalaze se sljedeći dokumenti koji sačinjavaju dokumentaciju za nadmetanje: Izjava ponuditelja o nepostojanju razloga za isključivanje iz sudjelovanja u nabavi, Opis usluge, predložak Ugovora.

Kako bi bila prihvatljiva, Vaša ponuda mora sadržavati sljedeće:

–       popunjenu, potpisanu i ovjerenu Izjavu ponuditelja o nepostojanju razloga za isključivanje iz sudjelovanja u nabavi;

–       životopis na hrvatskom jeziku s poveznicom na dva autorska djela;

–       kratak koncept istraživačke/ih priče/a s financijskom ponudom po svakoj priči.

Krajnji rok za podnošenje ponude je 17.12.2016. godine.

Rok za postavljanje pitanja je 5 dana, zaključno s 13.12.2016., a rok za dostavu odgovora je 4 dana prije roka za dostavu ponuda, zaključno s 14.12.2016. godine.

Molimo Vas da sva pitanja vezana za predmetnu nabavu dostavite na sljedeću elektroničku adresu: udd@zg.t-com.hr .

Odgovori na sva pitanja postavljena unutar roka bit će stavljeni na raspolaganje svim pozvanim ponuditeljima, tj. objavljeni na web stranici UDD-a (www.udd.hr), i poslani svim potencijalnim ponuditeljima na njihove e-adrese.

Ponude se dostavljaju isključivo elektronskom poštom na e-adresu: udd@zg.t-com.hr prije zadanog roka. Ponude pristigle nakon roka neće se razmatrati.

izjava-ponuditelja_fizicka-osoba_fin

poziv-na-dostavu-ponuda

opis-usluge

predlozak-autorskog-ugovora

>> Vijesti

>> Najave