HR EN

Search
Close this search box.

>>

Poziv na dostavu ponude

UDD – Udruga za demokratsko društvo poziva Vas da podnesete ponude za snimanje i emitiranje tridesetominutnih edukativnih TV emisija na lokalnim TV postajama u sklopu projekta „Umrežimo se – protiv korupcije!”.

U privitku ovog poziva nalaze se sljedeći dokumenti koji sačinjavaju dokumentaciju za nadmetanje: Izjava ponuditelja za ugovor o uslugama, Opis usluge, predložak Ugovora o uslugama.

Kako bi bila prihvatljiva, Vaša ponuda mora sadržavati sljedeće:

–       popunjenu, potpisanu i ovjerenu Izjavu ponuditelja za ugovor o uslugama.

Opis predmeta nabave:

kroz 3 grupe nabave tražimo:

  1. grupa: snimanje tridesetominutnih TV emisija i zakup TV prostora za emitiranje u udarnim terminima na TV postaji koja pokriva područja u Splitsko-dalmatinskoj županiji;
  2. grupa: snimanje tridesetominutnih TV emisija i zakup TV prostora za emitiranje u udarnim terminima na TV postaji koja pokriva područja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji;
  3. grupa: snimanje tridesetominutnih TV emisija i zakup TV prostora za emitiranje u udarnim terminima na TV postaji koja pokriva područja Grada Zagreba.

Kriterij za odabir ponude je najniža cijena.

Krajnji rok za podnošenje ponude je 08.12.2016. godine, u 14 sati.

Rok za postavljanje pitanja je 6 dana, zaključno s 03.12.2016., a rok za dostavu odgovora je 6 dana prije roka za dostavu ponuda, zaključno sa 05.12.2016. godine.

Molimo Vas da sva pitanja vezana za predmetnu nabavu dostavite na sljedeću elektroničku adresu: udd@zg.t-com.hr

Odgovori na sva pitanja postavljena unutar roka bit će stavljeni na raspolaganje svim pozvanim ponuditeljima, tj. objavljeni na web stranici UDD-a (www.udd.hr), i poslani svim potencijalnim ponuditeljima na njihove e-adrese.

Molimo Vas da svoju ponudu dostavite isključivo na e-adresu prije zadanog roka: udd@zg.t-com.hr.

Izjava ponuditelja usluge – pravne osobe

Opis usluge – TV lokalne

Poziv na dostavu ponuda – TV lokalne

Predložak ugovora o uslugama – TV lokalne

 

 

>> Vijesti

>> Najave