HR EN

Search
Close this search box.

>>

UDD je donio odluku o odabiru pružatelja usluga snimanja i emitiranja TV emisija na lokalnim TV postajama

Slijedom Poziva na dostavu ponuda za usluge  snimanja i emitiranja tridesetominutnih edukativnih TV emisija na lokalnim TV postajama u sklopu projekta „Umrežimo se – protiv korupcije!”, objavljenog na mrežnim stranicama UDD-a, UDD je donio odluku o odabiru pružatelja usluga prema grupama nabave:

1. grupa: snimanje tridesetominutnih TV emisija i zakup TV prostora za emitiranje u udarnim terminima na TV postaji koja pokriva područja u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Od 2 dostavljene valjane ponude pristigle prije roka, do 8.12.2016, do 14 sati, izabrana je ponuda Televizije Dalmacije d.o.o. Split.

2. grupa: snimanje tridesetominutnih TV emisija i zakup TV prostora za emitiranje u udarnim terminima na TV postaji koja pokriva područja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Od 3 dostavljene valjane ponude pristigle prije roka, do 8.12.2016, do 14 sati, izabrana je ponuda Televizije Dalmacije d.o.o. Split.

3. grupa: snimanje tridesetominutnih TV emisija i zakup TV prostora za emitiranje u udarnim terminima na TV postaji koja pokriva područja Grada Zagreba.

Od 2 dostavljene valjane ponude pristigle prije roka, do 8.12.2016, do 14 sati, izabrana je ponuda Nezavisne televizije d.o.o iz Zagreba.

S dotičnim tvrtkama UDD je potpisao ugovore o uslugama.

 

 

>> Vijesti

>> Najave